Hvem er vi?
Point Taken er det ledende spesialistselskapet innen digital samhandling på Microsoft plattform og Nintex automasjon i Norge. Vi hjelper våre kunder å utnytte potensialet i å forenkle og samle virksomhetskritiske løsninger på en trygg plattform av standard programvare tilpasset hver enkelt kunde.
Point Taken er en av de høyest sertifiserte Microsoft Gullpartnere i Norge, noe som krever sertifiserte konsulenter, fornøyde kunder og en fokusert ledelse. Selskapet består utelukkende av seniorkonsulenter, som alle er spesialister med mange års erfaring.

 

Point Taken er et av Norges største Microsoft spesialistmiljøer og består i dag av 27 seniorer med kompetanse på Office 365, SharePoint, Nintex og Dynamics 365 CRM.  Vi har et aktivt og anerkjent fagmiljø som deltar i fagfora både i Norge og i utlandet.

 

Vårt hovedkontor er i Oslo, med avdelingskontorer i Kristiansand og Trondheim, og vi har kunder spredt rundt i hele Norge. 

 

 

 

Vi leverer prosjekter og bistand til flere virksomheter, fra små- og mellomstore til Norges største selskaper og offentlig virksomheter. Point Taken har erfaring med generelle intranett, CRM-systemer, dokumentløsninger, saksbehandling og arbeidsflyt, medlems- og brukerhåndtering, prosjektstøtte, kvalitetssystem og avvikshåndtering, helpdesk og ticketsystemer, opplærings- og kursløsninger, integrasjon, business intelligence og søk.

 

Vi tilbyr rådgivning og konsulenttjenester på Microsoft sine sentrale skyløsninger: SharePoint Online, Yammer, Office, OneDrive for Business, Skype for Business, Power BI, Dynamics 365 CRM Online og Exchange Online. Vi har også kompetanse på Microsoft Azure, Microsoft PowerApps og Microsoft Flow.


Point Taken er Nintex Premier Partner og har en egen konsulentavdeling som leverer Nintex til våre kunder.
Som Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) tilbyr vi markedets rimeligste lisenspakker hvor, vi har inkludert våre konsepter og apper i Office 365.

 

Point Taken tilbyr kurs i SharePoint og Office 365, og flere av våre konsulenter er Microsoft-sertifiserte kursholdere.

 

Point Taken er en del av Nova Consulting Group, som består av 5 spesialistselskaper med til sammen mer enn 115 ansatte. Vi «bor» sammen med våre søsterselskaper er Epinova, Novanet, Novacare, Nothern Beat, og vi har derfor en unik mulighet til å sette sammen spesialiserte team som dekker våre kunders behov.  

 

 

Jobbe hos oss?

 

Point Taken leter hele tiden etter nye dyktige medarbeidere. Ikke vent på en stillingsutlysning eller telefon fra oss. Ta kontakt med Rune for en uforpliktende samtale.