Om Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en tekststreng med informasjon som et nettsted lagrer på datamaskinen til besøkende, og som den besøkende nettleser oppgir til nettstedet hver gang besøkende returnerer.

 

Vi bruker informasjonskapsler til å identifisere og spore besøkende og deres bruk. Til dette benytter vi Google Analytics.

 

Point Taken benytter seg av informasjonskapsler som gjør at nettsiden husker tidligere brukerinnstillinger gjort på siden og gir oss statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre for deg.

 

Point Taken benytter aldri informasjonskapsler i den hensikt å registrere enkeltbrukeres bruksmønster, eller annen informasjon, som vil kunne krenke personvernet.

 

Besøkende som ikke vil ha informasjonskapsler plassert på sin datamaskin må sette sin nettleser til å avvise informasjonskapsler før du bruker vår nettside, med den ulempen at enkelte funksjoner på vår nettside ikke vil fungerer optimalt.

 

Ved å benytte nettjenester fra Point Taken AS samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

 

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.