Rådgivning og utvikling

Vi er sertifiserte spesialister på SharePoint, Office 365, Dynamics 365 (CRM) og Nintex. Alle har lang erfaring som konsulenter, rådgivere eller utviklere og vi er stolte av vår Principal Consultant Thorbjørn Værp som er tildelt Microsoft Most Valuable Professional Award (MVP) innen Office Server and Services.  Vi har laget mange komplette løsninger for våre kunder, og har erfaring med hele prosessen fra idé til ferdig løsning.


Som rådgivere er vi opptatt av å finne den beste løsningen for våre kunder, enten løsningen er på egne servere, eller i en skyløsning. Vi kan også hjelpe organisasjonen å ta i bruk ny teknologi på en rask og effektiv måte.

Din virksomhets kompetanse er viktig og vi er opptatt av å verne om dine verdier og tanker. Vi bringer inn, og deler, vår kunnskap for hjelpe dere med å forenkle arbeidsoppgaver og prosesser.

 

Vi tar på oss korte og langsiktige bistandsoppdrag i tillegg til komplette prosjektleveranser. Våre kunder spenner fra små selskaper til store konsern og offentlige virksomheter. 

 

Point Taken er Microsoft Gullpartner og Nintex Premier Partner.

 

Spør oss om produkter som: Microsoft SharePoint, Microsoft Office 365, Mircosoft Flow, Microsoft PowerApps, Microsoft Exchange Online, Microsoft Planner, Microsoft OneNote, Microsoft Dynamics CRM, Nintex Workflow, Nintex Forms.

Har du noen spørsmål om våre tjenester? Ta kontakt på chatten eller send oss en mail, så får du prate med en av våre konsulenter.