Rådgivning og utvikling

Point Taken har sertifiserte spesialister på SharePoint, Office 365 og Nintex. Alle har lang erfaring som konsulenter og kan ha roller som rådgivere, konsulenter og utviklere. Vi har laget mange komplette løsninger for våre kunder, og har erfaring med hele prosessen fra idé til ferdig løsning.


Som rådgivere er vi opptatt av å finne den beste løsningen for våre kunder, enten løsningen er på egne servere, eller i en skyløsning. Vi kan også hjelpe organisasjonen å ta i bruk ny teknologi på en effektiv måte. Slik får din virksomhet igjen mest mulig for investeringen.

 
I et "Ta i bruk program" kan det inngå: kick-off, awareness-postere/mail, identifisering av «key-stakeholders», etablere et "champions" program, stå ved kaffe-maskinen/resepsjonen å gi en kort demo/oppsett.

Din virksomhets kompetanse er viktig og vi er opptatt av å verne om dine verdier og tanker. Vi bringer inn, og deler, vår kunnskap for hjelpe dere med å forenkle arbeidsoppgaver og prosesser.

 

Vi tar på oss korte og langsiktige bistandsoppdrag i tillegg til komplette prosjektleveranser. Våre kunder spenner fra små selskaper til store konsern og offentlige virksomheter. 

 

Point Taken er Microsoft Gullpartner og Nintex Premier Partner.

 

Spør oss om produkter som: Microsoft SharePoint, Microsoft Office 365, Mircosoft Flow, Microsoft PowerApps, Microsoft Exchange Online, Microsoft Planner, Microsoft OneNote, Microsoft Dynamics CRM, Nintex Workflow, Nintex Forms.

Har du noen spørsmål om våre tjenester? Ta kontakt på chatten eller send oss en mail, så får du prate med en av våre konsulenter.