Office 365

Komplett kontorløsning

Office 365 er en komplett kontorløsning for din virksomhet. Her finner du de velkjente Office-programmene, Outlook, Skype, fildeling og samhandling. Office 365 finnes i flere varianter avhengig av behov. Vi kan hjelpe deg med behovsavklaring og velge riktig løsning for din virksomhet.

Office 365
Office 365

Alltid tilgjengelig og oppdatert

Løsningene som inngår i Office 365 er alltid tilgjengelig uavhengig av enhet og hvor du befinner deg. Sikkerhet er innebygget i alle løsningene, og du kan være trygg på at ingen uvedkommende for tilgang til dine data. Du kan være trygg på dine medarbeidere får tilgang til det de har behov for.

Office 365 oppdateres løpende med nye funksjoner og tiltak mot trusler. Med Office 365 er du sikret at din bedrift har det mest oppdaterte og effektive samhandlingsverktøyet på markedet.

Alt på ett sted

Office 365 samler virksomhetens informasjon på ett sted og gjør det mulig å gjenfinne, dele og gjenbruke data. Søk som finner det du leter etter og presenterer det som er relevant for deg. Dine dokumenter kan beskyttes og deles med de du ønsker.

Office 365

Om du er en bedrift med 5 eller 500 ansatte, kan Office 365 hjelpe deg og din bedrift til å jobbe mer effektivt og kostnadseffektivt. I en moderne virksomhet vil Office 365 gir deg verktøyene til å muliggjøre tilgang på tvers av digitale arbeidsflater for dine ansatte.

Våre tjenester inkluderer blant annet:

Generell rådgivning på plattformen
Oppsett og tilpassing
Utvikling av løsninger og integrasjoner for skyplattformen
Dokumenthåndtering
Kvalitetssystem og avvikshåndtering
Intranett
Utvikling og integrasjoner
Kurs og opplæring
Office 365

Office 365-konsulenter

Vi gir råd, konfigurerer og tilpasser din Office 365-løsning til ditt behov i henhold til retningslinjer fra Microsoft. Vi utvikler fremtidsrettede løsninger som forenkler din hverdag.

Spar penger ved å rådføre deg med en av våre Office 365-eksperter. Sammen med kunden, finner vi den beste løsningen som er i tråd med deres IT-strategi.

Kjenner du deg igjen? Ta kontakt!

  • Jeg er interessert i Office 365, og ønsker å lære mer om det grunnleggende.

  • Jeg har allerede Office 365, og ønsker hjelp til å forbedre løsningen.

  • Jeg har allerede Office 365, og ønsker hjelp med utfordringer i løsningen.

  • Jeg trenger å lære mer om hvordan min bedrift kan bruke Office 365 på best mulig måte.

Thorbjørn Værp

Thorbjørn Værp

MVP Office Server and Services

Tlf: 90 58 36 65