Om personvern og coockies

Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lov om elektronisk kommunikasjon §2-7b regulerer en leverandør sin bruk av "cookies" (informasjonskapsler). Point Taken AS har tilpasset alle sine tjenester til gjeldende lovverk.

Hva er en cookie?

En informasjonskapsel, kalt cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Cookies brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor ofte brukeren beveger seg rundt på nettstedet. Cookies kan være nyttig for både eieren og brukeren av en nettside. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjon som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves som mer brukervennlig og tilpasset. De fleste moderne nettlesere aksepterer cookies automatisk som standard, men du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at cookies ikke blir akseptert.

Cookies hos Point Taken AS

www.pointtaken.no

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, type bredbåndsleverandør (ISP), operativsystem, dato og tid for bruk, samt en del data om navigasjon. Informasjonen vi samler inn brukes til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. www.pointtaken.no benytter også cookies som brukes ved for eksempel annonsetjenester (som remarketing) og "widgets" fra sosiale nettverkstjenester.

Vi setter cookies på våre nettsider for:

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Bing Ads
  • Facebook
  • Click Dimensions
  • HubSpot
  • Tawk.to

Samtykke

Ved å bruke www.pointtaken.no, samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren slik at cookies ikke blir akseptert.


Personvernerklæring


Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Point Taken AS sitt nettsted. Point Taken AS (org. no. 912721825) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.pointtaken.no.

Personopplysninger som behandles

Point Taken samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes

Point Taken samler inn opplysninger gjennom skjemaer på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
  • Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
  • Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
  • Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes

- For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
- For å kunne sende relevant informasjon
- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.pointtaken.no lagres i vårt CRM-system.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Point Taken kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Point Taken.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Slik kontakter du oss

Telefon 2212 0365
kundeservice@pointtaken.no
Point Taken AS, Arbeidersamfunnets plass 1, 0181 Oslo.